Ik heb in de loop der jaren veel evidence-based content geschreven en opgenomen over zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken met betrekking tot spieropbouw, vetverlies en gezond worden.

Ik heb ook met duizenden mannen en vrouwen van alle leeftijden en omstandigheden gewerkt en hen geholpen om de beste vorm van hun leven te krijgen.

Dat betekent echter niet dat je alles wat ik zeg blindelings moet slikken, want laten we eerlijk zijn – niemand heeft altijd gelijk over alles. En vooral op gebieden als voeding en lichaamsbeweging, die voortdurend evolueren dankzij de inspanningen van eerlijke en hardwerkende onderzoekers en opinieleiders.

Daarom ben ik altijd blij om te horen van mensen die het niet met me eens zijn, vooral als ze goede argumenten en bewijzen hebben om hun beweringen te staven.

Soms kan ik me niet vinden in hun standpunten, maar soms leer ik iets, en hoe dan ook, ik waardeer de discussie altijd.

Dat bracht me op het idee voor deze serie podcastafleveringen: publiekelijk dingen aankaarten waar mensen het niet mee eens zijn en mijn perspectief delen.

Zie het als een pittigere versie van een Q&A.

Dus, hier is wat ik aan het doen ben:

Om de paar weken vraag ik mijn Instagram-volgers waar ze het niet mee eens zijn, en kies dan de meest voorkomende of interessante beweringen om hier op de podcast aan te pakken.

En in deze aflevering ga ik het volgende aanpakken. . .

Je hebt geen steroïden gebruikt, dus alles wat je erover zegt is ongeldig, waarschijnlijk verkeerd, en je bent niet bevoegd om erover te praten.

Ten slotte, als je de show wilt ondersteunen, plaats dan een korte recensie ervan op iTunes. Het helpt echt!

Tijdstempels:

3:14 – Je hebt geen winstrol, testosteron, ecdysteron, trenbolon, SARMS of andere medicijnen gebruikt, dus je kunt er geen commentaar op geven.

4:45 – Waarom gebruiken sommige mensen steroïden?

6:41 – Hoe groot is het effect van steroïden?

8:40 – Is de verhouding tussen risico en beloning zinvol voor dagelijkse sportschoolbezoekers?

10:08 – Wat zijn de risico’s van steroïden?

11:09 – Moet je een medicijn proberen om gekwalificeerd te zijn om het af te raden?

Genoemd op de show:

Koop hier Legion-supplementen

Wat vond je van deze aflevering? Heb je nog iets te delen? Laat het me weten in de reacties hieronder!